Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TENISKI TURNIR

Jarku ‘Metković 2016.’, u finalu savladao Šetku sa 2:1

Objavljeno prije

Teniski turnir Metković 2016.

U organizaciji skupine gradskih rekreativaca, koji se okupljaju pod imenom Hong Kong, i pred ovoga se Svetoga Iliju, treći put zaredom, održao teniski turnir Metković 2016., čije je finale odigrano prošle nedjelje. S dva naprema jedan (6:1, 4:6, 6:4) slavio je Dado Jarak protiv Jure Šetke.

Sveznalica 7400xXpx

Prvi set obilježila je iznimna Jarkova preciznost pa Šetka nije imao rješenja zawinnere koji su redovito odsjedali na crtama. Tako visoku razinu igre Jarak ne uspijeva zadržati i drugi set pa Šetka uz puno vrhunskih poena odlazi na 5-2, što mu je omogućilo da uz manje probleme pravna na 1 : 1.

U trećemu setu Jarak stalno vodi, ali mu Šetka ne dopušta da se odlijepi pa je pobjeda mogla otići na bilo koju stranu. Ipak je na kraju zasluženo pripala Jarku. Pehare drugoplasiranom i pobjedniku uručio je Petar Maleta, pobjednik na dva prethodna turnira, te uime organizatora Mario Klobučić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tekst/foto: metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije