Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

WE LOVE TENNIS

Tenis klub Metković se ispričao grupi rekreativaca koji su se osjetili prozvanima

Objavljeno prije

Vijest o sramotnom ponašanju pojedinaca na teniskim terenima u Metkoviću, kao takva, zatekla je mnoge rekreativne igrače tenisa, koji u sportskom duhu godinama igraju tenis a isto tako se i odnose prema terenima.

Iz Tenis kluba Metković su uvidjeli grešku u svojoj brzoj reakciji te se ispričali svima koji su se osjetili prozvanima, a da ni na koji način nisu doprinijeli toj situaciji.

U ime Tenis Klub Metković ispričavam se grupi teniskih rekreativaca Metković ako su se osjetili prozvanima u prethodnoj objavi, to nam nije bila namjera.
Međutim stoji činjenica da netko pravi nered na teniskim terenima. Još jednom ISPIČAVAMO SE!!! – objavili su iz TK Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije