Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

WE LOVE TENNIS

Tenis klub Metković se ispričao grupi rekreativaca koji su se osjetili prozvanima

Objavljeno prije

Vijest o sramotnom ponašanju pojedinaca na teniskim terenima u Metkoviću, kao takva, zatekla je mnoge rekreativne igrače tenisa, koji u sportskom duhu godinama igraju tenis a isto tako se i odnose prema terenima.

Iz Tenis kluba Metković su uvidjeli grešku u svojoj brzoj reakciji te se ispričali svima koji su se osjetili prozvanima, a da ni na koji način nisu doprinijeli toj situaciji.

U ime Tenis Klub Metković ispričavam se grupi teniskih rekreativaca Metković ako su se osjetili prozvanima u prethodnoj objavi, to nam nije bila namjera.
Međutim stoji činjenica da netko pravi nered na teniskim terenima. Još jednom ISPIČAVAMO SE!!! – objavili su iz TK Metković.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije