Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Ivan Medić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

U subotu je održana utakmica 10. kola 1. HRL jug. Domaćin RK Metković Mehanika dočekala je ekipu RK Mladi Rudar iz Labina. U nažalost praznoj Gradskoj sportskoj dvorani igrao se sjajan rukomet. Čvrsta ekipa iz Labina pokušala se obraniti pred napadom motiviranih borbenih igrača Mehanike,međutim ni u jednom trenutku nisu uspjeli izjednačiti rezultat što je na kraju ishodilo pobjedom domaćina sa rezultatom 23:16.

Ova utakmica bila je važna iz dva razloga. Prvi je bio vraćanje ekipe nakon poraza i odgođene utakmice, a drugi je bio dobrodošlica našem novom pojačanju.

Ivan Medić potpisao za RK Metković Mehanika

Prošlog tjedna ugovor je potpisao Ivan Medić, mladi Metkovac sa igračkom povijesti u RK Split i RKHM Dubrovnik.

– Drago mi je vratiti se u Metković i igrati za svoj klub. U ekipu sam se lako uklopio obzirom da ih sve već poznajem, a sa velikom većinom sam i igrao. Sretan sam što smo slavili u prvoj utakmici nakon mog dolaska i nadam se da ćemo nastaviti taj niz, – rekao je Medić.

Obzirom na odličan rezultat i veliki entuzijazam među igračima predsjednik Nikola Veraja nakon utakmice istaknuo je veliko zadovoljstvo.

– Htio bih i ovako čestitati momcima. Utakmica odigrana u subotu bila je za klasu bolja od svega do sada viđenog. Spartanska borba za svaku loptu, svaki metar prostora, svih šezdeset minut. To je jedini način da dođemo do zacrtanog cilja 2023. Htio bih istaknuti da su momci na ponos gradu i da je meni kao predsjedniku čast služiti im.”

Glasnogovornica kluba, Marija Bošnjak

VK NERETVANSKI GUSAR

Malo drugačiji trening naših veslača

Objavljeno prije

VK Neretvanski gusar u subotu je organizirao zanimljiv trening koji je uključivao za određene posade veslanje od kluba a Unke do Kominskog ušća, a to su posada osmerca, četverac skull, dvojac na pariće i skif.

Drugi dio čamaca treneri i članovi uprave su prevezli veslačkom prikolicom na Kominsko ušće gdje su ostali veslači odradili svoj trening veslajući u Neretvanskom kanalu.

Nakon veslanja i pakiranja čamaca, uslijedio je zabavni dio, koji je uključivao plivanje, a nakon toga povratak u klub, gdje je za sve organiziran roštilj.

Sljedeći ovakav trening najavljen je za sredinu srpnja.

Kako je to bilo, pogledajte u foto-galeriji VK Neretvanski gusar.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije