Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Ivan Medić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

U subotu je održana utakmica 10. kola 1. HRL jug. Domaćin RK Metković Mehanika dočekala je ekipu RK Mladi Rudar iz Labina. U nažalost praznoj Gradskoj sportskoj dvorani igrao se sjajan rukomet. Čvrsta ekipa iz Labina pokušala se obraniti pred napadom motiviranih borbenih igrača Mehanike,međutim ni u jednom trenutku nisu uspjeli izjednačiti rezultat što je na kraju ishodilo pobjedom domaćina sa rezultatom 23:16.

Ova utakmica bila je važna iz dva razloga. Prvi je bio vraćanje ekipe nakon poraza i odgođene utakmice, a drugi je bio dobrodošlica našem novom pojačanju.

Ivan Medić potpisao za RK Metković Mehanika

Prošlog tjedna ugovor je potpisao Ivan Medić, mladi Metkovac sa igračkom povijesti u RK Split i RKHM Dubrovnik.

– Drago mi je vratiti se u Metković i igrati za svoj klub. U ekipu sam se lako uklopio obzirom da ih sve već poznajem, a sa velikom većinom sam i igrao. Sretan sam što smo slavili u prvoj utakmici nakon mog dolaska i nadam se da ćemo nastaviti taj niz, – rekao je Medić.

Obzirom na odličan rezultat i veliki entuzijazam među igračima predsjednik Nikola Veraja nakon utakmice istaknuo je veliko zadovoljstvo.

– Htio bih i ovako čestitati momcima. Utakmica odigrana u subotu bila je za klasu bolja od svega do sada viđenog. Spartanska borba za svaku loptu, svaki metar prostora, svih šezdeset minut. To je jedini način da dođemo do zacrtanog cilja 2023. Htio bih istaknuti da su momci na ponos gradu i da je meni kao predsjedniku čast služiti im.”

Glasnogovornica kluba, Marija Bošnjak

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije