Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

BORBA ZA PRVO MJESTO

Derbi između Metkovića i Gusara koji odlučuje jesenskog prvaka županijske lige?

Objavljeno prije

U devetom kolu prvenstva prve Županijske nogometne lige u nedjelju se s početkom u 13 sati i 30 minuta na igralištu Metkovića sastaju vodeći ONK Metković (19 bodova) i drugoplasirani Gusar iz Komina (18 bodova).

Metković je ove sezone ostvario izniman sportski uspjeh jer se od početka prvenstva nalazi na prvom mjestu koje nije ispustio ni nakon nesretnog poraza od 2:0 u Orebiću prošle nedjelje. Očito je da su igrači vodećeg kluba dobro radili tijekom ljeta i u nastavku natjecanja, te da je trener Darko Zeljić ubrizgao u taj rad određene novitete koje su igrači prihvatili. Osim toga uprava na čelu s Ivicom Kalebom poduzela je niz aktivnosti kako bi se poboljšali uvjeti rada na terenu i izvan njega. Ne treba ni spominjati da se igrači i uprava na specifičan način raduju pobjedama kroz pjesmu i druženja prije i na kraju svake utakmice.

Metković je u osam utakmica primio samo četiri pogotka, a mreža im je načeta tek u petom kolu ! Postigli su 19 pogodaka (toliko je ih je postigao i Slaven), dok Gusar ima najbolji napad lige s 28 pogodaka.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Oduvijek su utakmice Metkovaca i Kominjana privlačile pozornost prijatelja nogometa, iskrilo je na terenu više puta ali trajnih nesporazuma nije bilo. U momčadi Gusara igraju čak tri bivša igrača Metkovića, Drago Jelavić, Darko Dodig i Nedjeljko Kaleb i  svi spadaju u klasu vrhunskih igrača , ali i strijelaca.

O stanju u ONK Metković više nam je rekao tajnik Marin Jelčić:

Sveznalica 7400xXpx

– Sa nestrpljenjem očekujemom početak susreta u kojemu ćemo kvalitetnom igrom nastojati pobijediti, jer su to naši sportski motivi. Preko tjedna dobro se radilo, igrači su svjesni da ih čeka doista kvalitetan takmac te da će do pobjede mogu samo aktivnim pristupom tijekom utakmice. Svi su naši igrači na rasploganju treneru Zeljiću, osim Batinovića koji se još nije oporavio od ozljede. U gledalištu očekujemo više stotina naših navijača, ali i navijače iz Komina, – informirao je Jelčić.

Pred Medićem, Borasom, Borovcem, Ćužićem, Marevićem, Mijočem, Utovcem, Dominikovićem i drugim metkovskim nogometašima izazovan je novi nastup, baš sa susjednima iz Komina koje vodi nekadašnji odlični nogometaš Neretve i Osijeka, Mario Oršulić. Tko će slaviti teško je reći. Sigurno je, međutim, da će gledatelji uživati u dobrom nogometu kojega smo sve gladniji, kako što je sigurno i to da pobjednik može više računati na osvajanje naslova jesenskog prvaka.

Trener Darko Zeljić je izjavio:

– Ne treba nikoga čuditi da smo na prvom mjestu. Naš klub je dobro posložen na svim razinama, uprava je ambiciozna i radi kvalitetno pa imamo sve uvjete za rad, čak i reflektore. U nedjelju nas čeka zahtjevan susret sa kvalitetnom momčadi Gusara u kojemu želimo nove bodove, – rekao je jedan od najboljih mladih trenera u s područja doline Neretve.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije