Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POBJEDE KADETKINJA I PIONIRKI

Curice Neretve odlične protiv Osijeka, uknjižene dvije nove pobjede

Objavljeno prije

Curice ŽNK Neretva ostvarile dvije nove pobjede protiv Osijeka te uknjižile novih 6 bodova. Pobjede nad svoji vršnjakinjama ostvarile su, i kadetkinje, i pionirke, situacija koja vraća nadu u ženski nogomet u Metkoviću.

Kadetkinje
ŽNK Neretva – ŽRK Osijek 4:2

Na umjetnoj travi pomoćnog igrališta kadetkinje ŽNK Neretva pobijedile su svoje vršnjakinje iz Osijeka sa 4:2. Pogotke za Neretvu su postigle Nina Sršen, Gabrijela Martinović, Petra Vladimir i Marija Prkačin.

Sveznalica 7400xXpx

Pionirke
ŽNK Neretva – ŽNK Osijek 2:0

U nadmetanju pionirki ponovno su slavile naše curice. Oba pogotka za Neretvu postigla je Gabrijela Prkačin.

Čestitamo našim curama na pobjedama, protiv ne tako laganog protivnika. Ipak je ŽRK Osijek lider ženskog nogometa u Hrvatskoj.

KUP JADRANA

Osam novih medalja za Karate klub Knez Domagoj

Objavljeno prije

Danas je u Splitu u organizaciji Karate kluba Sokol održan karate Kup Jadrana, na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 36 klubova iz četiri države Hrvatske, BIH, Crne Gore i Mađarske.

Karate klub Knez Domagoj je sudjelovao s 11 natjecatelja, u katama i borbama i osvojio 8 medalja. U katama su medalje osvojili: Šime Volarević i Sara Rajič – srebro, zatim: Marin Pehar, Mia Bunoza i Brigita Obradovič – broncu.

U borbama srebro je osvojila Nicole Petković a broncu Dean Knežić i Matej Kljusurić.

Sveznalica 7400xXpx

Još su klub predstavljali: Gabrijela Bebić, Ena Nižić i Lucija Rebac.

Čestitamo svim natjecateljima a Gabrijeli, Eni i Luciji želimo više uspjeha drugi put.

Svi natjecatelji su pokazali odličnu tehniku i znanje, a Nicole Petković zaslužuje posebne čestitke za borbe. Do finala je pobijedila sve svoje protivnice, i nine im dozvolila da ni jednog trenutka pobjedu dovede u pitanje. U finalu je nesretno izgubila s rezultatom 1 – 0.

U katama posebne čestitke zaslužuje Šime Volarević, koji već sa svakog natjecanja donosi medlju i to je već postalo pravilo.

– Još jednom čestitke svima, a KK Sokol Split čestitke na organizaciji i domaćinstvu, poručuju iz KK knez Domagoj Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije