Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KRUNA ZA KRAJ

Dragan Jerković sa Kadetten Schaffhausen osvojio naslov rukometnog prvaka Švicarske

Objavljeno prije

Kruna za kraj! Tako možemo opisati sportski put našega Dragana Jerkovića koji je kao trener vratara sa svojim Kadetten Schaffhausen u utorak osvojio naslov rukometnog prvaka Švicarske. U finalnom seriji doigravanja sa 3::0 pobijedili su branitelja naslova Pfadija Winterthura.

Jerković ovog ljeta prelazi u njemački Löwen, a kao trener vratara u Švicarskoj je boravio od 2019. godine, u klubu u kojem je u svojoj igračkoj karijeri branio u sezoni 2006./2007.

Za Kadetten Schaffhausen ovo je 12 naslov prvaka Švicarske, a za našeg Jerkovića zasigurno najljepši scenarij za rastanak s klubom za koji ga vežu lijepe uspomene, kako igračke tako i trenerske.

Jera čestitamo na novoj tituli!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

'VESLA PRVAKA'

Poslušajte himnu Udruge lađara Zagreb, plod suradnje s braćom Brnas

Objavljeno prije

Foto: Metropolitan.hr

Da lađari Zagreba vole Neretvu i Maraton lađa dosad su nebrojeno puta pokazali, međutim svojim novim potezom, himnom ‘Vesla prvaka‘  pokazuju koliko su ozbiljni u pohodu na Veliki štit kneza Domagoja.

Himna ‘Vesla prvaka’ plod je suradnje s braćom Brnas. Ivica Brnas-Fudo potpisuje tekst, a produkciju Dragan Brnas-Fudo.

– Bilo mi je zadovoljstvo raditi himnu ekipi Zagreba, što i nije bilo teško, s obzirom na njihovu emociju i ljubav spram Neretve i maratona, – kratko je prokomentirao Ivica Brnas-Fudo.

Poslušajte himnu Udruge lađara Zagreb – ‘Vesla prvaka’.

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije