Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SPORTSKI KLUBOVI IZNIMNI U ZAVRŠNICI

Ljubitelji sporta u Metkoviću ove sezone imaju razloga za slavlje

Poteškoća je bilo i bit će ih, no svima nama bi “glavna sportska hrana” trebale biti ispunjene tribine sportske dvorane prošle subote, ili “fešta” na stadionu ONK Metković

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike postali su članom rukometne premijer lige Hrvatske, nakon pobjede u kvalifikacijskom susretu s Karlovcem u Karlovcu (33:35), i neodlučenog ishoda prošle subote u svom gradu, 22:22.

Nogometaši Neretve osvojili su peto mjesto u 3.HNL, južna skupina i čekaju rasplet oko statusnih rješenja vezanih za novi sustav natjecanja. Uz to, u nedjelju su nakon 19 godina osvojili pobjednički pokal za Kup Dubrovačko-neretvanske županije, pobjedom u Smokvici, 5:2!

ONK Metković je i u drugoj prvenstvenoj sezoni Županijske prve lige osvojio prvo mjesto, ne na gol razliku ili na bod-dva, već superiorno, kako i dolikuje pravim sportašima na amaterskoj razini.

Nogometašice Neretve, nažalost oprostile su se od Prve lige, ali Dolina Neretve je i tu pokazala da ima potencijal i nadamo se njihovim novim sportskim uspjesima u budućnosti.

Rukometašice Metkovića u Drugoj HRL, južna skupina, ostvarile su vrlo dobre sportske rezultate, a u godini kada slave 50-tu obljetnicu osnivanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Veslači VK „Neretvanski gusar“ bilježe sjajne rezultate, kao i članovi dvaju karate klubova u Metkoviću.

Boćari Metkovića o(p)stali su u Prvoj ligi jer su imali znanja i energije u svakoj od utakmica koje su odlučivale o konačnom plasmanu.

Mlađi uzrasti naših nogometnih, rukometnih i ostalih klubova, također bilježe nove uspjehe, na diku svojim roditeljima, trenerima i klubovima za koje nastupaju.

I dok je kod rukometaša slavlje još uvijek u tijeku, nogometaši ONK Metković dugo čekaju na rasplet događaja i statusnih rješenja u kojemu će rangu nastupiti sljedeće sezone. Slično je i s darovitom generacijom nogometaša Neretve, koji još čekaju mogući prolaz u viši stupanj natjecanja. Žalosno je da čelnici HNS-a nisu na vrijeme uspjeli utvrditi valjane kriterije vezane za sve buduće oblike natjecanja.

U svojim priopćenjima samo navode članke Statuta ili neke druge alate, bez formula prema kojima bi svi klubovi našli sebe i svoje ambicije.

Bilo kako bilo, sportaši i klubovi iz Metkovića u protekloj su sezoni polučili vrlo dobre, pa i odlične rezultate.

Poteškoća je bilo i bit će ih, no, najvažnija je nova vizija zajedništva predstavljena u subotu u Sportskoj dvorani, kao i ‘fešta’ na igralištu ONK Metković, nakon osvajanja novog naslova prvaka.

Jer, ne moraju u našem gradu svi ljudi misliti jednako i prosuđivati prema unaprijed postavljenim postulatima.

Grad Metković je zahvaljujući viziji razvoja sporta dao maksimalnu financijsku i svaku drugu podršku sportskim udrugama, a uložena su golema sredstva za poboljšanje materijalnih uvjeta rada sportskih klubova .

Nezadovoljnika je uvijek bilo i bit će ih, svatko uspjehe ili neuspjehe može sagledavati iz svog kuta, ali svima nama “glavna sportska hrana” trebale biti ispunjene tribine sportske dvorane prošle subote, ili “fešta” na stadionu ONK Metković.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio Hercegovačke, Marulićeva i Kranjčevićeva do podne bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Hercegovačkoj ulici (od nadvožnjaka do graničnog prijelaza), M. Marulića i S. S. Kranjčevića, da će danas 28.6.2022. od 10 do 12 sati, te Mlinska ulica (od križanja s Industrijskom ulicom do graničnog prijelaza) od 9 do 10 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije