Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IZLET BICIKLIMA

Članovi Karate kluba Metković proslavili završetka polusezone

Objavljeno prije

Karate klub Metković je iskoristio blagdan i upriličio proslavu završetka polusezone 2021, jer će lipanjski vikendi biti aktivni sa dva jaka međunarodna turnira Glory Cup Sarajevo i 23. Bugojno open gdje se očekuje 2000 natjecatelja.

Natjecatelji KK Metković su biciklima odvozili do Bjelog Vira i na otvorenom kroz zabavu i roštilj proslavili malu, ali uspješnu sezonu.

Malu zbog Covida i manjeg broja natjecanja, ali uspješnu jer je okrunjena prvom klupskom Državnom seniorskom medaljom, Petra Borovca u Samoboru.

Klub se zahvaljuje Gradu Metkoviću i Zajednici športova na pokrivanju troškova u Covid vremenu, gradskom portalu metkovic-news.com na objavljivanju svih naših aktivnosti, potpuno besplatno i sponzorima proslave Pekarna KLAS i ELMET elektroinstalacije, veliko hvala vl. Pjeteru i Davoru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije