Ostanimo u kontaktu

MARATON LAĐAMA

Lađari Sv. Ilije veslaju maraton od Metkovića do Kotora

Objavljeno prije

Udruga lađara Sv. Ilija Metković odveslat će rutu od Metkovića do Kotora, tu vijest jutros je predstavio predsjednik Udruge Dalibor Obradović.

Lađarski plov veslat će dvije ekipe lađara sv. Ilije i ekipa HRM-a, a spojit će dvije župe – Metković i Kotor, Hrvate u dolini Neretve i u Zaljevu svetaca, u dužini oko 280 km.

Plov započinje 9. lipnja u Metkoviću, uz prigodnu riječ gradonačelnika Milana i blagoslov kipa sv. Ilije, a završava 12. lipnja u Kotoru.

Veslat će se u etapama:

9. lipnja (srijeda) – od Metkovića do Korčule
10. lipnja (četvrtak) – od Korčule do Slanog
11. lipnja (petak) – od Slanog do (Dubrovnika) Cavtata
12. lipnja (subota) – od Dubrovnika do Kotora

Po završetku etapa u Korčuli, Cavtatu i Kotoru bit će promotivna Večer Neretvana na kojoj će nastupati Ansambl Ivana Gorana Kovačića iz Siska, a pri uplovljavanju u Dubrovnik održat će se poseban program s posjetom gradonačelniku Frankoviću.

Lađare će do državne granice pratiti brod Hrvatske ratne mornarice, a tijekom cijeloga plova snimatelj, pa će na kraju nastati film o UL Sv. Ilija Metković.

NOGOMET

ŽNK Neretva čestita Onkovcima na osvojenom prvenstvu te najavljuje utakmicu na Štruvinom

Objavljeno prije

Kroz svih 7 godina postojanja kluba na Štruvinom smo bili srdačno ugošćeni i prve bodove upisali, ističu iz ŽNK Neretva te u nastavku ONK Metković čestitaju na osvojenom prvenstvu.

Čestitke na osvojenom 1 mjestu u 1ŽNL Dubrovačko neretvanske županije i puno uspjeha u kvalifikacijama za 3 HNL jug upravi, igračima i navijačima ONK Metković žele igračice, treneri i uprava ŽNK Neretve.

Kroz idući tjedan ćemo gostovati na Štruvinom, odigrati utakmicu mlađih kategorija i uveličat slavlje prvaka!

 

ONK Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije