Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

KUP SVETOG DUJE

Četrnaest medalja za metkovske karate klubove

Objavljeno prije

Na Međunarodnom karate turniru Kupu svetog Duje koji se jučer održao u Splitu, metkovski karate klubovi su ukupno osvojili četrnaest medalja. KK Metković nastupio je sa 10 natjecatelja koji su osvojili devet medalja, dok je KK Knez Domagoj sa svojih 7 natjecatelja osvoji pet medalja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZa Karate klub Metković medalje su osvojili: Zlatne, Lucija Borovac u katama u kategoriji mlađih učenica i Ivan Batinović u borbama u kategoriji mlađih kadeta -41 kg. Srebrenu medalju osvojio je Ante Krstičević u borbama u kategoriji učenici -42 kg dok je brončane medalje u borbama u kategoriji učenika osvojio Ante Utovac, a u kategoriji učenica Iva Vučić, Tea Vekić, Ema Vidović, Sara Đukić i Marinela Perić. Također je nastupio i Petar Borovac, ali bez plasmana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za Karate klub Knez Domagoj medalje su osvojili: Zlatnu, Ivana Ilić u kategoriji mlađih učenica. Brončane medalje, pojedinačno su osvojili Marin Ilić i Roko Kravar u borbama u kategorijama mlađih kadeta, također broncom su se okitili u kategoriji mlađi kadeti ekipno Marin Ilić, Roko Kravar, Ivan Galić i Luka Vuletić, dok je u katama u kategoriji cicibani broncu osvojio Jozo Kravar.

Slijede fotografije…

RENT-A-CAR M 740

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

RENT-A-CAR M 740

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije