Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

TZ METKOVIĆ

Natječaj za rješenje vizualnog identiteta manifestacije ‘Dani Neretvanske kneževine’

Objavljeno prije

grad-metkovic

Turistička zajednica Grada Metkovića objavila je poziv na otvoreni natječaj za oblikovanje idejnog rješenja vizualnog identiteta Dana Neretvanske kneževine.

Dani Neretvanske kneževine je višednevna manifestacija koja se organizira jednom godišnje, osmišljena u svrhu  revitalizacije povijesne i tradicijske baštine. Osnovna zadaća ove manifestacije je prirediti domaćem stanovništvu i gostima nezaboravno iskustvo koje će se povezivati s postojećim brendom „Maraton lađa na Neretvi“. Želja organizatora je stvaranje novog kulturno-turističkog proizvoda koji će obogatiti turističku i kulturnu ponudu našeg grada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vizualni identitet izabran putem ovog natječaja ostat će trajan vizualni identitet manifestacije Dani Neretvanske kneževine.

Natječaj je otvoren do 01. lipnja 2014., a više možete pronaći na linku ovdje.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije