Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

NOVI/STARI PREDSJEDNIK

Blaž Pezo ponovo izabran za predsjednika ŽNS-a DNŽ

Objavljeno prije

Na izbornoj skupštini ŽNS DNŽ jednoglasno je za predsjednika i u novom mandatu izabran Blaž Pezo, a za dopredsjednike Nikola Milat (BŠK Zmaj) i Ivo Jerković (Neretvanac).

Odlučeno je da će prvenstvo u 1.ŽNL DNŽ započeti 26.rujna, a liga će imati 12 članova. Još nije jasno hoće li Maestral iz Krvavca posve odustati od Prve lige, a ukoliko odustane u ligi će ostati Hajduk 1932.

U prvom kolu ONK Metković (prošlosezonski prvak) ugostit će starog poznanika NK Orebić, Župa dubrovačka pričekat će Gusara, a Croatia Maestrala ili Hajduka 1932.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukoliko, međutim, Maestral bude igrao Drugu županijsku ligu ona će imat 10 klubova u dvije skupine, a ne bude li Maestrala liga će imati devet kluba u samo jednoj skupini.

1. ŽNL - LIGA VETERANA

Veterani Neretve novu sezonu otvorili pobjedom protiv Konavljanina

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva pobjedom su zakoračili u novu prvenstvenu sezonu u 1. ŽNL – Liga veterana, sinoć su u Metkoviću bolji bili od Veterana NK Konavljanin s rezultatom 4:0 (3:0).

Pogotke za Neretvu su postigli, prošlogodišnji prvi strijelac lige Mario Tutavac, koji i novu sezonu otvara furiozno, s tri komada u mreži gostiju iz Čilipa. Uz njega se u listu strijelaca u drugom poluvremenu upisao i Filip Majić te postavio konačnih 4:0 za Neretvu.

Sastav NK Neretva: 1 Antonio Kuran (v), 12 Zoran Bubalo (v), 00 Mile Bebić⁩, 4 ⁨Darko Zeljić, 5 Mišo Obradović⁩, 6 Tomislav Miletić, 7 Mario Gujinović, 8 Mario Galov, 9 Josip Galov, 13 Filip Majić, 19 Ivan Galov⁩, 20 Neven Majić, 21 Mario Tutavac, 22 Mile Jerković, 44 Darko Glavan, 77 Mislav Vučković, 12 Zoran Bubalo (C). Trener: Goran Galov.
Predstavnik kluba: Boris Galov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Odgođeni susret 1. kola protiv HNK GOŠK Dubrovnik veteran 79 na rasporedu je u četvrtak, 7. prosinca u Gospinom polju u Dubrovniku.

1. ŽNL – Liga veterana – Lista strijelaca nakon 2. kola

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije