Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

IO HNS POTVRDIO

3.HNL Jug – 18 klubova, NK NERETVA ostaje

Objavljeno prije

Sportska vijest koju smo s nestrpljenjem očekivali, stigla je konačno jučer iz Zagreba. Kao što smo već najavili Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza jednoglasno je potvrdio raniju odluku Natjecateljske komisije kako će se u sljedećoj sezoni u 3. HNL – Jug natjecati 18 klubova. Ono što je ljubiteljima nogometa u Metkoviću najzanimljivije i najvažnije, da će NK Neretva ovakvim raspletom zadržati status trećeligaša.

Recimo i to da će se u sezoni 2014/2015 3. HNL transformirati iz sadašnjih 5 skupina po 16 klubova, u 3 skupine po 18 klubova, tako da je ovaj model po kojem će se već naredne sezone natjecati u skupini „Jug“, zapravo preteča novog sustava natjecanja u 3. HNL.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije