Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

GRANICA HR-BIH

Zajednički kontakt centar Nova Sela – Bijača

Objavljeno prije

Nova-Sela-kont-3

Osnivanje Zajedničkog centra na graničnom prijelazu Nova Sela uređeno je Protokolom, koji je potpisan u ožujku ove godine između Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Ravnateljstva policije i Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, Granične policije. Zadaće Zajedničkog centra, također su uređene Protokolom, s posebnim naglaskom na analiziranje i razmjenu informacija bitnih za usklađenu i učinkovitu pograničnu suradnju.

Stavljanjem u punu funkciju Zajedničkog kontakt centra, kroz sprječavanje nezakonitih migracija, suzbijanje prekograničnog kriminaliteta, osiguranje javnog reda i slično, podići će se razina sigurnosti u graničnom području obiju država, a što će svakako dodatno unaprijediti kvalitetu provedbe Sporazuma o suradnji u nadzoru državne granice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nova-Sela-kont-1 Nova-Sela-kont-2

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije