Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

Pravaši po Jambi

Za gradnju nasipa izabrao je propali Konstruktor Inženjering

Objavljeno prije

HSP-u Metković glavni krivac za poplave na desnoj obali Neretve je Stipe Gabrić Jambo. U svom priopćenju ga nazivaju “Gospodarom kaosa”, a i optužuju ga kako nikad nije uložio sredstva za obranu od poplava iako su bila osigurana.

Unatoč upozorenjima iskazanim u peticiji potpisanoj od 1.500 građana koji žive u Metković s desne obale, odgovorni ( gradonačelnik Jambo, župan, ministar vodoprivrede, predsjednik vlade, predsjednik uprave Hrvatskih voda ) nisu poduzeli ništa. Kako smo informirani, ne samo da nisu poduzeli ništa, nego se nisu udostojili odgovoriti na navode tadašnje peticije.

Dužnost je informirati javnost da su bila osigurana sredstva za izradu nasipa za obranu od poplave, te da je nemarom i nebrigom gradske vlasti na čelu sa Jambom propala lokacijska dozvola, što je odgodilo početak izvođenja radova, o čemu smo ranije pisali i podnosili kaznenu prijavu.

Isto tako nužno je informirati javnost da Jambo lobirao kod ondašnjeg predsjednika uprave Hrvatskih voda, koji je bio član HSS-a, da se na javnom natječaju od prije dvije godine, kao izvođač izabere firma “Konstruktor inženjering”, koja zbog poreznog duga nije ispunjavala uvjete, što se na žalost i dogodilo. Zbog čega je to činio poštovani građani trebate pitati njega, ali mi Vam možemo kazati da to nije činio zbog Vašeg interesa, nego zbog svoje osobne matematike koju nikada ne zanemaruje, ma o čemu se radilo.

Poznato Vam je kako je završio posao koji je započeo “Konstruktor inženjering”, jer Vaši domovi danas plivaju. Kada nastupi nepogoda i nesreća koju je trebao i morao prevenirati, onda nastupa JAMBO – GOSPODAR KAOSA, i u takvim prilikama, ruku na srce, i nema mu se što zamjeriti jer daje gotovo sve od sebe.

Međutim, tog svesrdnog davanja nije trebalo biti da je u okviru redovitog posla poduzimao sve što trebao i za što je ima dovoljno vremena. Pod normalnim okolnostima, Stipe Gabrić Jambo nije u stanju ništa suvislo učiniti, zbog čega ga s punim pravom nazivamo GOSPODAROM KAOSA. Iskustvo govori ukoliko Vi poštovani građani koji živite s desne strane rijeke Neretve ne uzmete stvar u svoje ruke, opet će biti ćorak. Preuzmite inicijativu i iskažite razinu potrebnog građanskog neposluha kroz prosvjedne aktivnosti, jer samo tako se može doći do željenog cilja, život bez poplave. – stoji u priopćenju HSP-a Metković.

Prenosi D.V. za Slobodnu Dalmaciju

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije