Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HRVATSKA STRANKA UMIROVLJENIKA

U Kuli Norinskoj i Pločama održane izborne skupštine HSU-a

Objavljeno prije

HSU

U četvrtak 17. svibnja 2018. održana je Osnivačka i ujedno Izborna skupština OO HSU Kula Norinska, te Izborna skupština GO Ploče, kojima su kao gosti prisustvovali, general Veseljko Gabričević potpredsjednik HSU Hrvatske, Olga Muratti predsjednica GO Dubrovnik i članica predsjedništva HSU Hrvatske i predsjednik GO HSU Metković Siniša Bebić.

Sveznalica 7400xXpx

Za predsjednicu OO HSU-a Kula Norinska izabrana je Matija Plećaš, za potpredsjednike Ante Marević i Matija Nikolić.

Za predsjednika GO HSU Ploča izabran je Dalibor Žderić, a za potpredsjednike Zoran Ostojić i Mila Stančić. Ovime je HSU dobio svog vijećnika u Gradskom vijeću grada Ploča, naime g. Žderić je u Gradsko vijeće izabran na njegovoj Neovisnoj listi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U ovom trenutku HSU u Županiji ima 8 temeljnih organizacija što je više nego u prošlom sazivu, kada su imali 6, te slijedi konstituiranje Županijske organizacije, koja je nalogom predsjednika Hrelje početkom godine praktički prestala djelovati.

 

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Sveznalica 7400xXpx

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije