Ostanimo u kontaktu

TISKOVNA KONFERENCIJA

Predstavljena postignuća u kulturi te nova lica Mosta NL

Objavljeno prije

Most Nezavisnih lista

U svojim prostorijama u Metkoviću, Most nezavisnih lista jučer je održao tiskovnu konferenciju na kojoj je predstavljeno što je u protekle četiri godine napravljeno na području kulture u gradu Metkoviću, te su predstavljena i nova lica Mosta. Tiskovnu je predvodila aktualna gradonačelnica i kandidatkinja za budućeg gradonačelnika Metkovića, gospođica Katarina Ujdur.

Ravnatelj Ustanove za kulturu i sport, gospodin Milan Kapović predstavio je konkretne detalje oko renoviranja Gradskog kulturnog središta, odnosno projekta Kino, te renoviranja ljetne terase, tzv. Ljetnog kina. Konkretne detalje pogledajte u videu ispod.

Kao nova pojačanja predstavljeni su gospođica Marijana Glušćević i gospodin Viktor Begić. Na pitanje, da li će predstavljeni činiti i listu Mosta za Gradsko vijeće Grada Metkovića, Katarina Ujdur je odgovorila da su to samo ljudi koji vjeruju u Most i koji su uz njega od samog početka, a da će lista članova za Gradskog vijeća biti predstavljena na budućim konferencijama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije