Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

INTERNETOM KRUŽE VIDEO SPOTOVI O METKOVIĆU

VIDEO: ‘Vidite ovu pustoš… To nam ostavljaju gospoda iz Mosta!’

Objavljeno prije

video spotovi

Na adresu portala Metkovic NEWs je stigao mail sa linkovima na četiri video spota snimljena nad Metkovićem, objavljena na YouTube kanalu ‘Baš Nismo’, koja ukazuju na obećanja Bože Petrova i Mosta NL od prije četiri godine.

Uz linkove je stiglo i pitanje ‘Jesmo li svi koji ne misle kao i oni, Hanžeković?‘. Navedenim pitanjem autor e-maila vjerojatno aludira na natpise jednog od lokalnih portala koji je prozvao gospodina Hanžekovića kako napada Most u Metkoviću jer im navodno ne može oprostiti Zakon o HRT-u.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naime, danas ranije, navedene video spotove prvi je objavio Jutarnji.hr, uz naslov POČEO PREDIZBORNI RAT Stoji li HDZ iza spotova kojima se udara na Petrova i Grmoju: ‘Vidite ovu pustoš… To nam ostavljaju gospoda iz Mosta!’.

Tu vijest je prenio i jedan od lokalnih portala, a vidjevši logo Jutarnjeg na video playeru navedenog medija vjerojatno pomislio da je ‘Jutarnji’ i autor spomenutih videa, te za sve to okrivio Hanžekovića. Međutim, tko imalo naprednije poznaje Internet tehnologiju otkrit će da su spotovi linkani sa YouTube-a i objavljeni od autora ‘Baš Nismo‘.

Sveznalica 7400xXpx

Prenosimo video spotove iz Metkovića, objavljene na YouTube kanalu ‘Baš Nismo’.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije