Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

Koalicija oko HDZ-a

Nezavisne liste su zavisnije od bilo koje druge liste

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERATema današnje press konferencije koju je sazvao metkovski HDZ sa koalicijskim partnerima bila je spekulacije o trgovanju mandatima. Iz koalicije oko HDZ-a jasno poručuju da nema daljnjeg koaliranja, da je koalicija već davno napravljena, i da sve spekulacije koje kruže o daljnjim koalicijama nisu istinite.

 

Gradonačelnički kandidat koalicije oko HDZ-a, Hranislav Gašpar, osim što je jasno rekao da nema daljnjeg koaliranja, dodao je:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nigdje na svijetu ne postoji nezavisna lista koja u oči izbora potpisuje i ovjerava dokumente da neće ni s kim koalirati, te da građanima jasno poručuje da će pobijediti na izborima, odnosno njihov kandidat biti izabran za gradonačelnika. Liste sa takvim stavom ili obmanjuju javnost, ili u pozadini imaju neku jaku, javnosti nepoznatu grupaciju koja ih gura i potpomaže. Mišljenja smo, da netko ove momke konstruira, te da samo manji broj članova Nezavisnih lista znaju tko zapravo stoji u pozadini, dok se ostali članovi ponašaju k’o ovce. – kazao je Gašpar.

Predsjednik metkovskog ogranka HDZ-a, Nikola Oršulić, pozvao je sve građane da im se pridruže u posjetu predsjednika stranke Tomislava Karamarka, koji će danas poslijepodne u 15:30 posjetiti Metković.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije