Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Europa za sve

IDS se predstavio Metkovcima sa listom za EU parlament

Objavljeno prije

Uz pozdrave svima koji su nazočili skup je otvorio čelnik IDS-a Ivan Jakovčić uz podršku Metkovaca dr. Nikice Gabrića i dr. Nele Sršen.

Skup je bio sažet i konkretan, svi od predstavljenih su jasno naglasili kako su oni lista za male, radne ljude, za ljude koje se danas rijetko tko u potpunosti zauzima. Kako nemaju političkih opterećena kao vodeće stranke u Hrvatskoj, i da se u potpunosti svojim radom mogu posvetiti rješavanju problematičnih pitanja pojedinih sredina, i tako naravno lobirati za pripadajuća sretstva pojedinih strateško važnih projekata.

Inače, za one koji ne znaju, dr. Nela Sršen je metkovskog porijekla te se do sada na mnogo načina dokazala svojom pomoći i radom. Na listi za EU parlament nalazi se na IDS-ovoj listi, na drugom mjestu odmah iza Ivice Jakovčića.

ids_mtk_1

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije