Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Europa za sve

IDS se predstavio Metkovcima sa listom za EU parlament

Objavljeno prije

Uz pozdrave svima koji su nazočili skup je otvorio čelnik IDS-a Ivan Jakovčić uz podršku Metkovaca dr. Nikice Gabrića i dr. Nele Sršen.

Skup je bio sažet i konkretan, svi od predstavljenih su jasno naglasili kako su oni lista za male, radne ljude, za ljude koje se danas rijetko tko u potpunosti zauzima. Kako nemaju političkih opterećena kao vodeće stranke u Hrvatskoj, i da se u potpunosti svojim radom mogu posvetiti rješavanju problematičnih pitanja pojedinih sredina, i tako naravno lobirati za pripadajuća sretstva pojedinih strateško važnih projekata.

Inače, za one koji ne znaju, dr. Nela Sršen je metkovskog porijekla te se do sada na mnogo načina dokazala svojom pomoći i radom. Na listi za EU parlament nalazi se na IDS-ovoj listi, na drugom mjestu odmah iza Ivice Jakovčića.

ids_mtk_1

TUŽNA VIJEST IZ STABLINE

Hrabra Milena Barbir (38) izgubila bitku sa zloćudnom bolešću

Objavljeno prije

Nažalost, nakon duge i teške bolesti preminula je Milena Barbir (38), neustrašiva majka i supruga iz Stabline pokraj Ploča.

Podsjetimo, Milena je u zadnje 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu više od 30 doza zračenja. Životna borba ove žene-heroja ovog proljeća ušla je u najdramatičniju, odlučujuću fazu, no bolest je nažalost bila jača, javlja Dubrovački vjesnik.

Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se pogoršalo, jer su se iscrpile sve dostupne regularne metode liječenja.

Preostale su joj samo alternativne metode liječenja onkoloških pacijenata, a u skupljanju sredstava za terapiju usključile su se brojen udruge, tvrtke i pojedinci u velikoj humanitarnoj akciji “Pomozimo Mileni”, koju su organizirali Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina.

Milenina borba sa zloćudnom bolešću počela je kad je imala 27 godina, baš na rođendan, kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza (MS), a nekoliko godina kasnije i opasni tumor. Unatoč hrabroj borbi, MIlena ga nije uspjela pobijediti, a iza nje su ostali neutješni suprug i četverogodišnja kćerkica.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Sprovod Milene Barbir održat će se sutra, u subotu 10. lipnja, s početkom u 17 sati na Gradskom groblju Laniština u Pločama. Obitelj će izraze sućuti primati od 16 sati.

Uredništvo portala Metković News ovom prilikom obitelji izražava iskrenu sućut. Počivala u miru Božjem.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije