Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

Poziv na sučeljavanje

HSP uputio poziv svim kandidatima na sučeljavanje

Objavljeno prije

Ivica_Press

Zbog iznimnog interesa javnosti iskazanog velikom posjetom građana i aktivnim sudjelovanjem u radu tribine, organizirane od GONG-a, u Gradskom kulturnom sjedištu u Metkoviću, dana 25. veljače 2013. godine, Ivica Volarević, kandidat HSP-a, za gradonačelnika grada Metkovića,

POZIVA SVE KANDIDATE ZA GRADONAČELNIKA NA JAVNO SUČELJAVANJE U ŠPORTSKOJ DVORANI U METKOVIĆ PRVOG DANA SLUŽBENE PREDOIZBORNE KAMPANJE.

Športska dvorana u Metkoviću, u Športskoj ulici, može primiti više tisuća građana, čime se osiguravaju ravnopravni uvjeti za sve kandidate i njihove simpatizere.

Na javnoj tribini pored sučeljavanja kandidata, predlaže se omogućiti građanima grada Metkovića, da svim kandidatima javno postavljaju pitanja od interesa za grad Metković i njegovu budućnost.

Ukoliko se svi kandidati za gradonačelnika suglase, imajući u vidu iznimno veliki interes građana za ovaj vid neposredne demokracije, predlaže se naplaćivanje ulaznica od 10,00 kuna. Prikupljeni iznos donirao bi se Karitasu grada Metkovića.

Prenosi hsp-metkovic.com

 

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o deset osoba muškog spola i deset osoba ženskog spola: pet iz Dubrovnika i Metkovića, tri iz Župe dubrovačke i Korčule te dvije iz Konavala i Ploča.

Izliječene su 32 osobe: 12 iz Dubrovnika, deset iz Metkovića, dvije iz Korčule, Ploča i Slivnog, jedna iz Župe dubrovačke i Smokvice te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 709 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 720 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji je 626 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 915 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije