Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

IZBORI 2016.

Hrvatska stranka umirovljenika održala predizborni skup u Metkoviću

Objavljeno prije

Predizborni skup HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika je u srijedu, u prepunoj dvorani hotela Narona održala predizborni skup. Predstavljena je kandidatkinja u X. izbornoj jedinici na listi Narodne koalicije, gospođa Olga Muratti.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Prisutnima se prva obratila predsjednica GO HSU Metković gospođa Ubavka Mostahinić. Podsjetila je kako je suprotna opcija prije samo nekoliko mjeseci bila spremna glasovati da se poveća cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja. Pozvala je sve da otvore oči, te istaknula kako iza Narodne koalicije stoje rezultati te da tim putem treba i nastaviti.

Zatim se prisutnima obratila gospođa Olga Muratti iznoseći pojedinačno sve točke programa HSU koji će se pobjedom na predstojećim izborima i ostvariti, a koji su usmjereni poboljšavanju uvjeta i standarda života umirovljenika. Posebno je naglasila usklađivanje mirovina prema rastu BDP-a, osiguranje ‘socijalne’ naknade građanima preko 65 godina života koji su bez radnog staža, prijenos vlasništva nad Domovima umirovljenika sa države na osnivače, te poboljšanje prava žena – da se za godine provedene na rodiljnom ili roditeljskom dopustu za dijete, kod izračuna mirovine uzima prosječna vrijednost boda svih ostalih godina. Pozvala je sve, a posebno umirovljenike da izađu na izbore i svojim glasom podrže sebe, jer izneseni program se odnosi posebno na njih, ističući da je HSU stranka budućnosti, jer će svi kad-tad postati umirovljenici.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije