Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ZGRADA POLITIČKIH STRANAKA

Održana Izvještajna skupština GO HSU Metković

Objavljeno prije

Večeras je u Zgradi političkih stranaka održana Izvještajna skupština GO HSU Metković.

Izvješće o radu podnio je predsjednik Gradske organizacije HSU-a Siniša Bebić, a podnesena izvješća o financijskom stanju i radu Gradske organizacije, jednoglasno su prihvaćena od strane 40 prisutnih delegata.

Bebić se osvrnuo se na suradnju sa koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću, na to da umirovljenicima ništa dobro ne donose ideološke podjele, jer iste služe samo za odvlačenje pozornosti sa važnijih stvari. Istakao je da je na inicijativu HSU uz podršku Gradonačelnika nekoliko puta podizan cenzus za Božićnice, a zadnje i za Uskrsnice na 332 eura (2.500,00 kn), koje su sve ispunjene. Spomenuta je i uspješna inicijativa HSU-a za sufinanciranje putovanja srednjoškolaca, ali gdje postoji još mogućnost za pozitivne pomake.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Što se tiče financija Bebić je kazao da je stanje dobro, s naglaskom na racionalno trošenje sredstava.

Uvodno su pročitani emailovi od predsjednika HSU-a generala Gabričevića i članice Predsjedništva HSU-a i predsjednice GO Dubrovnik, a okupljenima se obratio i predsjednik ŽO Dubrovačko-neretvanske Cvijeto Cvjetović, svi onu u svojim obraćanjima su pohvalili rad GO HSU Metković.

Sveznalica 7400xXpx

Nakon Skupštine okupljeni članovi nastavili su druženje uz skromni domjenak.

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije