Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRŽAVNO GASTRO NATJECANJE

Klara Popović državna prvakinja, Kristijanu Volareviću i Mateju Brnasu diplome izvrsnosti

Objavljeno prije

Klara Popović, Kristijan Volarević i Matej Brnas

Državno Gastro natjecanje održavalo se od 19. do 22. ožujka na Malom Lošinju. Srednja škola Metković imala je predstavnike u tri različite discipline, a predstavljali su ih učenici, Klara Popović, Kristijan Volarević i Matej Brnas, sa svojim mentorima Vedranom Perićem i Radom Nikoletićem.

Sveznalica 7400xXpx

Klara Popović osvojila je prvo mjesto u disciplini pripremanje hladnog predjela na tanjuru. Kristijan Volarević osvojio je osmo mjesto u disciplini posluživanje svečanog menu-a te Matej Brnas u disciplini barsko poslovanje, također je osvojio osmo mjesto. Bilo je izrazito zahtjevno, ali i zabavno natjecati se sa svim tim velikim turističko-ugostiteljskim školama i po tko zna koji put dokazali smo da spadamo u sami vrh hrvatske gastronomije. Dakle radilo se o četrnaest najboljih učenika iz cijele hrvatske koji su se predstavljali u različitim disciplinama te su prethodno morali proći školska i regionalna natjecanja.

Kristijan Volarević i Matej Brnas dobili su diplomu izvrsnosti jer su ostvarili preko devedeset od sto bodova gdje ih je od prvog mjesta dijelilo tri do četiri boda, dakle radilo se samo o nekim nijansama koje su presudile.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Klara Popović je osim diplome izvrsnosti dobila od ASPIRA UNIVERSITY COLLEGE  nagradu u vidu stipendije kao popust na ukupnu svotu trogodišnjeg studija gastronomije u iznosu od 30.000,00 HRK.

Srednja škola Metković

Ovo je još jedan dokaz da se upornim radom, znanjem i stečenim kompetencijama te ljubavlju prema gastronomskoj struci može ostvariti vrhunski rezultat, a samim tim dolaze ovako izdašne ponude kao što je i ova od ASPIRE UNIVERSITY COLLEGA. Neka bude primjer svim budućim generacijama koje misle upisati smjer turizam i ugostiteljstvo da se upornim radom vrlo lako mogu ostvariti veliki rezultati koji mogu pomoći pri daljnjem zapošljavanju u velikim hotelskim kućama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije