Ostanimo u kontaktu

ZAMOLBA VLASNICIMA VOZILA

Zbog održavanja Smotre folklora mole se vlasnici vozila da ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila na navedenim lokacijama

Objavljeno prije

31. Smotra folklora Na Neretvu misečina pala

Zbog održavanja 34. Smotre folklora „Na Neretvu misečina pala“ mole se vlasnici vozila da ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila u ulici Hrvatskih iseljenika, od  Spomenika  prema Lučkom mostu; u ulici Andrije Hebranga, od ulaska u Luku do zgrade Suda; na parking prostoru uz Gradsko kulturno središte, te na prostoru uz Sportsku dvoranu, prema pomoćnom igralištu NK Neretva, u vremenu od  12.oo sati dana 18. svibnja 2018. godine pa do 24,oo sata dana 19. svibnja 2018. godine, radi nesmetanog parkiranja autobusa.

KOMUNALNI REDARI:
Željko Sulić
Darijo Mandić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije