Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Završena sanacija Ljetne scene vrijedna gotovo 180 tisuća kuna

Objavljeno prije

_ljetno280618-1

Dvomjesečni radovi na sanaciji Ljetne scene GKS-a (II. faza) završeni su prije nekoliko dana pa je to omiljeno okupljalište Metkovaca na kazališnim predstavama, koncertima i kinoprojekcijama spremno za komediju Očeš nečeš, doktor, koja se daje u subotu, 30. lipnja s početkom u 21 sat.

Ustanova za kulturu i sport Metković te je gotovo 180.000 kn vrijedne radove financirala sredstvima koje je dobila putem Natječaja Ministarstva kulture RH, a izvela ih je tvrtka Doko građenje, koja je na Javnom natječaju dala najpovoljniju ponudu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon odgovarajućih hidroizolacijskih radova vrlo je kvalitetno sanirana Freudenreichova ulazna fasada (polimer cementno ljepilo s utisnutom mrežicom), isto kao i sve žbukane površine atrija, koji je dobio nove podne pločice i elektroinstalaciju. Saniran je i zidić uz desni rub gledališta te ogradni zid uz Neretvu. Na terasi je na propisanu visinu postavljena ograda i izrađen novi rukohvat na spiralnim stubama.

Nakon predstave u subotu, na Ljetnoj će sceni 4. srpnja biti svečano otvorenje EP-a u kajak-kanu maratonu, 22. srpnja premijera filma Mamma mia: Here we go again, 30. srpnja kazališna predstava Tajkuni Glumačke družine Histrion i 8. kolovoza kazališna predstava Taksimetar Teatra Exit. Tijekom ljeta bit će i više kinoprojekcija.

Sveznalica 7400xXpx

Tekst/Foto: metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije