Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKI PROJEKTI

Ljetno kino nakon 40 godina dobilo nove stolice

Objavljeno prije

Završeni su radovi na preuređenju gledališta Ljetnoga kina u sklopu kojih je to omiljeno okupljalište Metkovaca, nakon 40 godina dobilo 605 novih stolica.

U sklopu radova uklonjene su stare stolice s pripadajućim čeličnim nosačima te je napravljena nova armirano-betonska ploča s poliuretanskim podom. Osim novih stolica, osiguran je i odgovarajući broj mjesta te pristupi za osobe s invaliditetom koje Ljetno kino do sada nije imalo.

Vrijednost ovoga kapitalnoga projekta je 526 tisuća kuna uvećanih za PDV, a sufinanciran je sredstvima Grada Metkovića i Ministarstva kulture RH.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Nove stolice pridonose još ljepšem ugođaju ovoga predivnoga ambijenta kraj rijeke Neretve i siguran sam da će broj posjetitelja Ljetnoga kina sada biti još i veći.
Ovaj projekt samo je jedan u nizu koje smo uspješno realizirali u 2020. godini. Svi uspješno završeni projekti imaju svrhu poboljšati kvalitetu života građana Metkovića, a nama su dodatni vjetar u leđa i motivacija u radu na projektima s kojima uskoro započinjemo, – rekao je gradonačelnik Dalibor Milan.

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije