Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UKS METKOVIĆ

Nabavljeno novo rolo platno za Ljetnu scenu GKS-a te novi laserski projektor

Objavljeno prije

Ustanova za kulturu i sport Metković, u suradnji s Ministarstvom kulture i medija RH te Gradom Metkovićem, nastavlja s ulaganjem u infrastrukturu te s nabavom nove opreme kojom se slijede suvremeni trendovi.

Nakon projekata uređenja gledališta Ljetne scene GKS-a te gledališta kata Kazališne dvorane, nabavljeno je i novo rolo platno te laserski projektor. Ukupna vrijednost investicije je 740 tisuća kn s PDV-om, od čega je 300 tisuća kn sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija RH, 300 tisuća kn Grad Metković, a ostatak su vlastita sredstva Ustanove.

Novo rolo platno postavljeno je na Ljetnu scenu GKS-a, kao zamjena za platno koje je devastirano u vandalskom činu 2019. godine. Riječ je o platnu dimenzija 850 x 460 cm koje se automatski podiže i spušta te će tako pridonijeti većoj multifunkcionalnosti same Ljetne scene. Novo rolo platno svakako će unaprijediti kulturni program tijekom ljetnih mjeseci jer će na Ljetnoj sceni GKS-a omogućiti održavanje filmskih projekcija.

Osim rolo platna, Ustanova za kulturu i sport Metković nabavila je i novi laserski projektor. Riječ je o najnovijoj laserskoj tehnologiji, a za istaknuti je kako je projektor među prvima takvima postavljenima u Hrvatskoj te će značajno unaprijediti uslugu za korisnike.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije