Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VIJESTI IZ REGIJE

NE, NISU NADREALISTI Zastupnik Parlamenta BiH tijekom online sjednice uživo odspavao zavaljen u fotelju

Objavljeno prije

Pojedinim zastupnicima tijekom jučerašnje sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH je bilo dosadno.

Tijekom online vanredne sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH na kojoj su zastupnici raspravljali o rebalansu budžeta i Zakonu o ublažavanju ekonomskih posljedica uslijed korona krize, neki od poslanika su spavali, piše Oslobođenje portal.

Iako je ovo bila jedna od važnijih sjednica u povijesti FBiH na kojoj su se donosile odluke koje će bitno utjecati na daljnju sudbinu Federacije i njene ekonomije, pojedincima je bilo dosadno, pa je tako Suad Kaknjo, zastupnik SDA iz Zenice, na sjednici uživo odspavao zavaljen u fotelju.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije