Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Zanimljivim predavanjem korisnici se podsjetili na važnost uloge bake i djeda u životima njihovih unuka

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

U sklopu organiziranih dnevnih aktivnosti u Udruzi Otac Ante Gabrić održano je predavanje Uloga bake i djeda u današnjoj obitelji“. Družeći se s korisnicima, magistra socijalnog rada Vilma Martić i magistra socijalne politike Jurjana Jelčić iz Centra za socijalnu skrb Metković, na vrlo zanimljiv način podsjetile su korisnike na važnost uloge baka i djedova u životima njihovih unuka.

Sveznalica 7400xXpx

Bogato životno iskustvo baka i djedova od neprocjenjive je važnosti za obitelj, ali i za cijelo današnje društvo. Njihova mudrost i poznavanje pravih životnih vrijednosti pomaže im da na drugi način sagledavaju životne probleme i postave životne prioritete. Bake i djedovi ne nose teret svakodnevnih obveza oko djece koji nose roditelji pa su tako bolje prihvaćeni kod djece i mogu si priuštiti da u tom odnosu budu opušteni i neopterećeni. Kratko rečeno – bake i djedovi ne žure na posao.

Udruga Otac Ante Gabrić

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Brojna istraživanja pokazala su pozitivne strane redovitih susreta i druženja baka i djedova s njihovim unucima. Također, korisnici Udruge upoznati su i s pravnim okvirom u slučajevima kada ne mogu ostvariti te susrete i druženja. Korisnici su aktivno sudjelovali u predavanju iznoseći svoja životna iskustva i prisjećajući se vlastitog djetinjstva i njihovih baka i djedova, ali vrlo emotivno pričajući i o odnosu s unucima.

Kroz ovo predavanje naglašena je važnost djedova i baka, ali i svih starijih osoba kako u obitelji, tako i u društvu. Koliko samo životnog iskustva i mudrosti nam mogu prenijeti?!

I na kraju – jeste li znali da se 12. rujna obilježava kao Dan baka i djedova?

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije