Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

Višestruke zapljene opijata na području županije

Objavljeno prije

PolicijaTijekom protekla dva dana policijski službenici su u devet slučajeva na graničnim prijelazima i u dva slučaja na području Dubrovnika i Ploča kod ukupno jedanaest osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, speeda, hašiša i tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga. Radi se o četiri državljana RH, četiri državljana BiH te tri državljana Španjolske.

Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Izdvajamo zapljenu 16,4 g marihuane koju je 32-godišnji državljanin BiH nosio u putnoj torbi prilikom ulaza u RH na graničnom prijelazu Metković u ponedjeljak, 22. srpnja oko 17.30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja dva dana policijski službenici Policijske postaje Gruda spriječili su dva državljanina Albanije u pokušaju nezakonitog ulaska u RH.

U ponedjeljak, 22. srpnja oko 22.30 sati na graničnom prijelazu Karasovići prilikom ulazne granične kontrole 29-godišnji državljanin Albanije policijskim je službenicima na uvid dao krivotvorenu putnu ispravu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja on je jučer predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave nakon čega je uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

U drugom je slučaju noćas oko 1.55 sati na cesti D-8 u mjestu Gruda, Konavle zatečen 34-godišnji državljanin Albanije koji u putnoj ispravi nije imao ulazni pečat RH te je zbog sumnje u nezakoniti prelazak državne granice doveden u prostorije policije na prekršajnu obradu.

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Postaje pomorske policije Dubrovnik u nedozvoljenom glisiranju na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale u akvatoriju otoka Mljet i Lastovo zatekli su šest stranih državljana. Zbog počinjenog prekršaja iz Pomorskog zakonika izrečene su im novčane kazne u iznosu od 1 000 kuna.

NESREĆA NA NERETVI

Prilikom ribolova utopio se naš stariji sugrađanin

Objavljeno prije

Foto: Metković NEWS

U ranim jutarnjim satima, prilikom ribolova na Neretvi utopio se naš stariji sugrađanin.

Kako neslužbeno doznajemo, uočen je čamac kako prazan pluta po Neretvi, što je bio povod djelatnicima JVP Metković da krenu u potragu. Nedugo zatim pronađeno je i tijelo nesretnog sugrađanima, te je uz pomoć djelatnika PP Metković osoba identificirana.

Okolnosti zbog kojih je došlo do pada u vodu još uvijek nisu poznate, kao i je li smrt nastupila prije toga. Očevid je u tijeku, više detalja donosimo po primitku službenog izvješća.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Počivao u miru Božjem. Obitelji izražavamo iskrenu sućut.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije