Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

FESTIVAL TRADICIJA

Večer Srijema i Slavonije u Gradskome parku u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu programa Tjedna lađe na Neretvi u Gradskome parku u Metkoviću otvoren je 2. Festival tradicija koji je ove godine posvećen Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Večer Srijema i Slavonije otvorili su gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić te župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić.

Gosti iz Vukovarsko-srijemske županije tijekom cijele će večeri preko svojih OPG-ova predstaviti svoje običaje, kulturu i gastronomsku ponudu. Kuha se i preko 350 porcija čobanca, tradicionalnoga hrvatskog jela poznatog u Slavoniji. Večera je humanitarnog karaktera te svi prilozi koji se skupe biti će donirani Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Čari Srijema i Slavonije možete doživjeti i kroz nastup slavonskih tamburaša, pa svakako tijekom večeri posjetite Gradski park.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije