Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

USTANOVA ZA KULTURU I SPORT METKOVIĆ

Vandalizam na igralištu ONK Metkovića, sve prijavljeno policiji

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

U subotu, 11. svibnja 2024. za vrijeme odigravanja utakmice kadeta na igralištu ONK Metković dogodio se čin vandalizma. Potrgano je i zapaljeno nekoliko stolica s tribine te je počinjena materijalna šteta na imovini Grada Metkovića, a kojom upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković. U svrhu zaštite imovine, UKS Metković je vandalski čin prijavila policiji koja provodi daljnja postupanja, javili su iz Ustanove za kulturu i sport Metković.

S obzirom da događaj na igralištu ONK Metkovića nije prvi slučaj devastacije sportske imovine na sportskim objektima na području grada Metkovića, ovim putem još jednom želimo skrenuti pozornost na nekoliko činjenica te važnost ZAJEDNIČKE brige o ZAJEDNIČKOJ imovini koju će u budućnosti koristiti i mlađe generacije, napisali su u priopćenju iz Ustanove za kulturu i sport Metković.

Naime, Ustanova za kulturu i sport Metković skrbi o svim sportskim objektima na području grada Metkovića, uključujući i dječja igrališta. Cilj nam je, različitim projektima i aktivnostima, kontinuirano doprinositi poboljšanju kvalitete treniranja sportaša starijih i mlađih uzrasta metkovskih klubova. U skladu s tim, a u suradnji s Gradom Metkovićem, ulažemo znatna sredstva u izgradnju, sanaciju i opremanje sportske infrastrukture. Smatramo kako na taj način doprinosimo razvoju naših sportaša što će, vjerujemo, rezultirati novim brojnim sportskim odličjima. Osim što svaki čin vandalizma uništava javnu imovinu, znatno nas usporava u ostvarenju našega cilja. Sredstva i napore, umjesto u razvoj sporta i sportske infrastrukture, nažalost ulažemo u sanaciju materijalne štete. Iz tog razloga, najoštrije osuđujemo svaki čin vandalizma! Također, iz tog razloga ćemo i ubuduće prijavljivati svaki čin vandalizma!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ipak, naša je želja da se vandalizam ne događa – kako na našoj, tako ni na bilo čijoj imovini. Naša je želja da sportski tereni u gradu Metkoviću ne budu mjesta za konflikte i devastacije već mjesta za rekreaciju te borilišta s kojih će naši sportaši svoj trud, rad, marljivost i talent moći pokazati cijelome svijetu. Baš onako kako su to napravili brojni sportaši koji su u naš grad donijeli europska, svjetska i olimpijska odličja kojima se danas ponosimo. Zato još jednom apeliramo na sve građane da zajednički i pojedinačno brinemo o javnoj imovini koju ćemo samo tako ostaviti u naslijeđe mlađim generacijama.

Dodajmo i to kako Grad Metković, zbog učestale devastacije javne imovine, u skorije vrijeme planira postaviti videonadzor na nekoliko javnih lokacija te na dječja igrališta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ustanova za kulturu i sport Metković 

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije