Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

USUSRET SVJETSKOM DANU HIPERTENZIJE

Ljekarne Draženović pozivaju na javnozdravstvenu akciju ‘Rukav gore’

Objavljeno prije

Ususret Svjetskom danu hipertenzije, koji se obilježava 16. svibnja, Ljekarne Draženović pozivaju na javnozdravstvenu akciju “Rukav gore”.

Ususret Svjetskom danu hipertenzije, u Ljekarni Draženović sudjelujemo u javnozdravstvenoj akciji “Rukav gore”.

Hipertenzija je tiha bolest, koju godinama možete gotovo neprimjetno nositi, ukoliko ne radite redovite sistematske preglede i zanemarujete blaže simptome. Prevencija i dobra kontrola ključne su za očuvanje dobre kvalitete života i smanjenje rizika od razvoja komplikacija.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Cilj nam je osvijestiti važnost dobre kontrole hipertenzije i naučiti naše pacijente kako valjano izmjeriti tlak kod kuće.

16. svibnja u Ljekarni Draženović 1 provodimo javnozdravstvenu akciju mjerenja tlaka od 9 do 11 sati. S našim magistrama moći ćete se posavjetovati oko pravilnog uzimanja terapije, odabira dodataka prehrani i malih promjena u životnom stilu koje bi puno značile. Dijeliti ćemo i brošure s osnovnim preporukama. I ukazati svima kako pravilno izmjeriti tlak.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U našim ljekarničkim jedinicama 2 (Put Narone 6, Metković) i Neven (Vladimira Nazora 4, Ploče) biti će moguće izmjeriti tlak tijekom jutarnje smjene.

Brinemo o Vašem zdravlju!

Vaša obiteljska ljekarna,
Ljekarna Draženović

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije