Ostanimo u kontaktu

NOĆ VATRENA

Uz vatrenu atmosferu Metković navija za Vatrene

Objavljeno prije

Navijačka večer - Caffe bar Maka

Vruća je večeras noć u Metkoviću. Igraju Vatreni protiv Italije. Temperatura se ne spušta ipod 28, a dodatno zagrijanu atmosferu zatekli smo na par metkovskih lokacija. Caffe bar Maka u punoj postavi uz grill i hladno piće. Pero Španić i Lisku zaduženi za jelo, Maka za piće. Navijači u postavi Šljika, Bubalo, Pavlović, Boras, Pehar i mnogi drugi zaljubljenici opuštenog gledanja nogometnih utakmica uz spizu i piće.

Metković živi… Ćakula, Carpe Diem, Frankie – atmosfera odlična, gleda se utakmica… kafići puni, ulice prazne, nek’ nam pobjede Vatreni!

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije