Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NA TRAGU VAŠIH BROJNIH UPITA

Brončani Petković, Martinac, Šutalo i metkovski zet Vida – bio bi to doček za pamćenje!

Objavljeno prije

Na tragu vaših brojnih upita, neslužbeno doznajemo da gradonačelnik Dalibor Milan i predsjednik NK Neretva Stanko Vidović rade na organizaciji dočeka naših brončanih Vatrenih u Metković.

Uz Brunu Petkovića i Nikšu Martinca iz Metkovića, te Josipa Šutala iz susjedstva (Svitava, BiH), koji je ponikao u NK Neretva, tu je i neizostavni metkovski zet Domagoj Vida. Bio bi to doček za pamćenje!

Svima je poznato da su oni trenutno nastanjeni u drugim sredinama, međutim kako idu božićno-novogodišnji blagdani, koji su iznad svega obiteljski blagdani, postoje veliki izgledi da bi se doček i mogao organizirati.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Dijelimo nade naših nadležnih, a o svemu vas na vrijeme obavijestimo.

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije