Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PONOSNI NA VAS

Gradonačelnik Milan čestitao ‘Vatrenima’ iz Metkovića na osvojenoj svjetskoj bronci

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan čestitao je ‘Vatrenima’ iz Metkovića na osvojenoj svjetskoj bronci, Nikši Martincu i Bruni Petkoviću, kao i Josipu Šutalu koji je ponikao u NK Neretva.

Čast mi je što kao gradonačelnik Metkovića mogu iskreno od srca čestitati našim Metkovcima Nikši i Bruni kao i Josipu koji nije iz Metkovića ali je također svoje prve nogometne korake napravio u našoj Neretvi, na ogromnom uspjehu sa Hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Katru i osvojenom trećem mjestu!

Hvala vam što ste nas učinili sretnim i ponosnim!

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

#METKOVIĆ ❤️🤍💙

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije