Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

TURIZAM

Uz Malu rivu pristao brod Vilma, gosti užvali u ‘neretvanskoj bajci’

Objavljeno prije

Brod Vilma, Foto - Neretva Info (11)

Po svemu sudeći uspješna metkovska nautička turistička sezona već je u punom jeku te je tako jučer, 27. svibnja, u popodnevnim satima uz Malu rivu prvi put uplovio i brod Vilma renomirane agencije ID Riva Tours.

Svake godine prigodom prvog uplovljavanja broda uz Malu rivu određene agencije, goste se dočeka programom dobrodošlice, a tradicija ni ovog puta nije izostala. Goste s Vilme su dočekom dobrodošlice, uz dalmatinsku glazbu i neretvanske delicije, dočekali Dragan Tolić iz agencije Neretva info te, s gusarima, vlasnik restrorana Lopoč, Vedran Dragović. S vlasnikom ID Riva Toursa Selimirom Ognjenovićem i Anom Nuić već dugi niz godina grade poslovni odnos koji iz godine u godine rezultira stalnim porastom broja uplovljavanja brodova, a ovo je već sedma godina dolaska u Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Agencija će u metkovsku luku, s gostima iz Njemačke, ove sezone uploviti oko 15 puta, a, uz brod Vilma, dolazit će i agencijin brod Mystic. U svom programu, uz izlet do Mostara, gosti imaju razgledavanje Arheološkog muzeja Narona i vožnju neretvanskim lađama uz gastronomsku ponudu.

Gostima je tako, u aranžmanu restorana Lopoč, priređena jedna neretvanska bajka. Doživjeli su nezaboravne trenutke vozeći se lađama starijim od 100 godina. Postali su zarobljenici gusara s Norina na izletu Zelena rijeka & izgubljeni grad, a kazna im je bila slušanje dalmatinske glazbe te degustacija domaćih rakija, fritula i, naravno, jagoda, budući da su Dani jagoda, još jedan od uspješnih projekata ugostitelja Vedrana Dragovića, još uvijek u jeku.

Sveznalica 7400xXpx

U nedirnutoj prirodi i ljepotama doline uživali su vozeći se, oko sat vremena, nizvodno rijekom Norinom do restorana Lopoč gdje su imali rijetku priliku kušati neretvanske specijalitete poput jegulje, žabe i paštete od dimljene jegulje, a kako je ova bajka izgledala, možete vidjeti u fotogaleriji.

Tekst: Metković NEWS / Foto: Dragan Tolić, Neretva Info

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije