Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

TURIZAM

Uz malu rivu pristao prvi turistički brod ovogodišnje nautičke sezone

Objavljeno prije

2604_Neretva Info 01

Jučer je uplovljavanjem kruzera Dalmatia uz malu rivu započela nautička sezona u Metkoviću.

Za njemačke goste održan je već tradicionalni program dobrodošlice na kojem su gusari Restorana Lopoč  častili pićem, jagodama i fritulama te su gosti za uspomenu dobili i suvenire s neretvanskim motivima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ovo je do sad najraniji početak nautičke sezone u Metkoviću te bi kruzerima ove sezone trebalo stići između 1200 i 1500 turista. Uz brodove agencije Nicko Cruises, u Metković će dolaziti brodovi renomirane agencije Katarina Line i Rive Tours zbog čega bi sezona trebala biti bolja nego prošle godine.

Dragan Tolić iz agencije Neretva info, koncesionar za pružanje lučkih usluga za nautičare u Luci Metković i Opuzen, rekao je da, iako Neretva ima prirodne ljepote i mnogo toga za ponuditi, upravo ljudski faktor je razlog zašto se turisti zadržavaju u dolini.

Sveznalica 7400xXpx

– Upravo zahvaljujući ovoj ekipi koja radi kao jedan tim, gosti se osjećaju jako dobro i stvaraju se pozitivni dojmovi i zato oni ponovno dolaze. (…) U sedam godina ovdje stvarno nije bilo do sad niti jedne primjedbe na niti jednom izletu, a to je bitno – rekao je Tolić.

Kao ključne za uspjeh u sezoni naveo je dugogodišnje suradnike, vlasnika Turističke agencije Forzita Dalibora Obradovića, Vedrana Dragovića i Ivu Dragovića iz Restorana Lopoč koji su pripremili program dobrodošlice te Luku Gnječa iz Luje auta. Kao važnog suradnika naveo je i Grad Metković bez kojeg ne bi bilo moguće ostvariti dobre rezultate.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije