Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NEUM FIGHT NIGHT

Ante Šiljeg meč okončao nokautom u trećoj rundi

Objavljeno prije

Neum Fight Night - Foto - Ante Šiljeg (1)

Metkovski borac Ante Šiljeg jučer je sudjelovao na prvom Neum Fight Nightu te je u borbi protiv Belmina Pašalića odnio pobjedu.

Borba je bila teška, a Šiljeg kaže da je u trećoj rundi, nakon što ga je protivnik već tri puta rušio, uspio borbu zadnjim direktom završtiti nokautom.

– U prvoj rundi sam odmah ozlijedio lijevu ruku, a desna mi je odavno ozlijeđena. U drugoj rundi smo brojanje imali i ja i moj protivnik. U trećoj me opet ruši i ja pred kraj završavam meč. Želio bih se zahvaliti protivniku na odličnoj i fer borbi, a ima udarac kao Mike Tyson u najboljim danima. Hvala svima što su bili uz mene na meču, ali najviše hvala mojoj obitelji – rekao je Šiljeg.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na turniru se natjecao i Luka Bajo iz Kluba Sparta Metković koji Ante Šiljeg vodi te je svoj prvi meč izgubio na bodove.

Tekst: Metković NEWS / Foto: Ante Šiljeg

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije