Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

MAJKO, NA TEBE MISLIM...

Uz Majčin dan, prenosimo pismo oca Ante

Objavljeno prije

Danas se obilježava Majčin dan, a mi vam prenosimo pismo oca Ante, koje je objavila fb stranica Sluga Božji otac Ante Gabrić.

MAJKO, NA TEBE MISLIM…

Majko, danas je godina dana kako si se preselila k Isusu. Želja Tvoga i moga srca, da se u ovom životu još jednoć vidimo, nije nam se ispunila. No, već godinu dana ja osjećam Tvoj poljubac i Tvoju ljubav iz lijepoga neba.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kad sam jutros podizao patenu sa Hostijom, prikazujući neokaljanu Žrtvu za Tebe, majko, kako si mi bila blizu! Žrtvu zahvalnicu za svu Tvoju ljubav. Tvojoj ljubavi i Tvojim žrtvama dugujem da sam ja danas svećenik i misionar.

Gospa Te je uzela u svome mjesecu. U tom istom mjesecu prije 18 godina primio sam Tvoj zadnji poljubac i blagoslov. Sve kao da je bilo tek jučer. Ono listopadsko jutro uz rijeku Neretvu. Mnogi su me odgovarali da ne idem u daleke, nepoznate krajeve, da ne ostavljam oca i majku. No, Ti si stavila svoje svete majčinske ruke na moju glavu, suze Tvoje ljubavi pale su na mene i okrijepljen tim blagoslovom, ja se uputih na daleki put moga života. Tijelom daleko, srcem smo bili ujedinjeni u radu za Isusa i neumrle duše, u radu za koji si me Ti od moga djetinjstva pripravljala.
Koliko mi je puta misao letjela k Tebi, dok sam izmoren i iscrpljen lutao po ovim nepreglednim rižištima i džunglama Sunderbanskim, dok sam se od groznice, sam samcat, tresao po našim priprostim seoskim kapelicama, dok sam više puta smrti gledao u oči.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ti si onda bila uza me. I uza sve te poteškoće i pogibelji kako sam se ja uvijek osjećao sretan! Tvoja me je ljubav pratila. Pratila me ona i ubuduće! Sada me i još više iz neba možeš pomoći. I Ti, i sve duše, koje sam po svetom krštenju za Isusa pridobio, i koje su se preselile u lijepo nebo. Među njima je lijep broj Katarina, jer su me mnogi roditelji, da sačuvaju Tvoj sveti spomen, molili da bih njihovoj dječici dao Tvoje ime. Dok idem po selima i iscrpljen od putovanja i napora u njihovim se kolibama odmaram, često me oni pitaju o Tebi. Osobito majke. Majke razumiju majčinsku ljubav, pa Te, majko, blagoslivljaju što si me k njima poslala. Posebno majke siromašne dječice, koju sam uzeo u naše sirotište.

Pa, dok gledam na ove dobre majke, ja se Tebe dnevno sjećam kod oltara Božjega. I sjećat ću Te se uvijek. A Ti svoga Antu prati i nadalje svojom svetom majčinskom ljubavlju, da bi on uvijek mogao biti ono što je Tvoje majčinsko srce željelo: svećenik i misionar po Srcu Isusovu!

Majko, molim Te i za sve one koji zbog Tebe ljube mene i koji me, uistinu, majčinskom ljubavlju prate u mome misijskom radu. Da bi se mi svi jednog dana opet mogli sastati u lijepom nebu: eto, to je moja vruća molitva!

Do viđenja, majko!
Ljubi Te Tvoj
Ante

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije