Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

U DOLINU NERETVE STIGLO MILIJUN I 440 TISUĆA EURA

Uručeni ugovori iz Programa podrške gospodarskoj i društvenoj revitalizaciji Ravnih kotara, Bukovice i Neretvanske doline

Objavljeno prije

Državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU Zrinka Raguž danas je u prostorijama Grada Metkovića predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i jedinica lokalne samouprave u dolini Neretve svečano uručila ugovore o dodjeli sredstava iz Programa podrške gospodarskoj i društvenoj revitalizaciji Ravnih kotara, Bukovice i Neretvanske doline.

Podsjetimo, sukladno provedenom javnom pozivu za financiranje projekata iz toga Programa, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU donijelo je odluku o financiranju projekata čiji su prijavitelji jedinice lokalne i regionalne samouprave. Za neretvansko područje odobreno je pet projekata vrijednih milijun i 440 tisuća eura.

Gradu Metkoviću tako je odobreno 270.000,00 eura za revitalizaciju prometne infrastrukture u svrhu razvoja postojeće poslovne zone, a ugovor je potpisao gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dubrovačko-neretvanska županija prijavila je projekt Centra aktivnog turizma Vidonje-faza II za koji su odobrena sredstva u iznosu od 280 tisuća eura, a ugovor je potpisao župan Nikola Dobroslavić. Prvu fazu ovoga projekta prijavila je Općina Zažablje kojoj je odobreno 270 tisuća eura, a ugovor je potpisala načelnica Maja Vrnoga.

Općini Kula Norinska odobreno je 330 tisuća eura za rekonstrukciju nerazvrstanih cesta, a za istu je namjenu Općini Pojezerje odobreno 290 tisuća eura. Ugovore su potpisali načelnici tih općina Nikola Krstičević i Boro Dominiković.

RENT-A-CAR M 740

Dodajmo i kako su sredstva za ovaj Program podrške osigurana u Državnom proračunu, i to u iznosu od 5,5 milijuna eura za razdoblje od 2024. do 2026. godine.

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije