Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

SRETAN ROĐENDAN U-GYM

Ultimate Sports Bodyclub uz ugodno druženje obilježilo drugi rođendan

Objavljeno prije

Foto: Ultimate Sports Bodyclub

Protekli vikend u Metkoviću obilježilo je lijepo druženje u Ultimate Sports Bodyclub-u. Rekli bi ništa neobično, ali ovog vikenda povod je bio vrijedan pozornosti – proslava njihovog drugog rođendana.

U nazočnosti brojnih članova i simpatizera, uz prigodan program i brojne nagrade, od kojih ističemo posebnu vikend ponudu od 50% popusta na cijenu za nove i neaktivne članove, iz kluba su još jednom naglasili značaj redovite tjelovježbe za  fizičko i psihičko zdravlje ljudi. Kako tjelovježbu treba pratiti redovita i uravnotežena prehrana, svojim su prijateljima na rođendanskom slavlju ponudili zdravu i cjelovitu prehranu iz kuhinje sugrađanke Marijane Kuduz (Zalogajčić).

Treba podsjetiti kako je, od utemeljenja do danas, Ultimate Sports Bodyclub dobio povjerenje 1.480 članova kojima je omogućen kvalitetan trening prilagođen njihovim individualnim potrebama i ciljevima. Trenutno klub ima 500 aktivnih članova što je 50% njegova kapaciteta. Uz poruku kako će se i dalje truditi da opravdaju i sačuvaju dano im povjerenje, iz Ultimate Sports Bodyclub-a poručuju: DOĐI, UČLANI SE I BUDI POBJEDNIK!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ultimate Sports Bodyclub

DANI MANDARINA U OPUZENU

Održana informativno-edukativna panel rasprava na temu ‘Mandarina – agroturistički brend’

Objavljeno prije

U sklopu manifestacije Dani mandarina, koja se već šestu godinu za redom provodi u organizaciji Srednje poljoprivredne i tehničke škole u Opuzenu, u petak je održana informativno-edukativna panel rasprava na temu ‘Mandarina – agroturistički brend‘, na kojoj su sudjelovali predstavnici lokalne uprave i samouprave, predstavnici OPG-ova, otkupljivača, Ministarstva poljoprivrede.

Glavni naglasak rasprave je bio na proizvodnji agruma, ekološkom u odnosu na konvencionalni način proizvodnje, te turističkom aspektu, odnosno budućnosti same proizvodnje i plasmana na tržište.

Izjavu smo dobili od Žakline Marević, ispred Povjerenstva za mandarine Dubrovačko–neretvanske županije:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Poruka današnjeg ‘panela’ je jedna svijetla pogled na budućnost proizvođača u dolini Neretve. Mi kao županija imamo razvijenu poljoprivredu kao drugu gospodarsku djelatnost, odmah iza turizma i drago mi je da je pozitivna poruka poslana iz Srednje poljoprivredne škole u Opuzenu, u kojoj smo na inicijativu ravnateljice Danijele Primorac potpomogli da se uvede i agro-turistički smjer, a sve to vodi našem cilju koji smo postavili prije pet godina, a to je da se u Opuzenu uspostavi dislocirani studij agronomije, – optimistična je Marević.

Manifestacija Dani mandarina je osmišljena u cilju promocije poduzetničkih vještina u agroturizmu, očuvanju tradicijskih vrijednosti doline Neretve kroz daljnju stručnu afirmaciju i turističku valorizaciju mandarine kao agroturističkog brenda.

U raspravi su sudjelovali gradonačelnik Opuzena Ivan Mataga, Žaklina Marević ispred Povjerenstva za mandarine Dubrovačko–neretvanske županije, Ivana Tomac Talajić ispred Ministarstva poljoprivrede, Mario Car ispred Zavoda za mediteranske kulture, ispred proizvođača mandarina su bili Leo Musulin i Ivan Mihaljević, a ispred otkupljivača Milan Utovac (NTL) i Dragan Crnomarković (Ennafruit grupa), te Joško Curić Babić i predstavnice DUNEA-e Petra Popović i Antonija Odak, i ravnateljica Srednje poljoprivredne i tehničke škole Danijela Primorac.

Manifestacija je održana u okviru Europe Directa.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije