Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM PRIJATELJ

Udruga Prijatelj povodom Dana otvorenih vrata predstavila svoj rad

Objavljeno prije

UOSI PRIJATELJ

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koje se ove godine održavaju od 25. do 27. svibnja. Kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti, udruge širom Hrvatske organiziraju brojne kreativne radionice, predavanja, akcije te na inovativne načine predstavljaju svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe. Poseban naglasak ove godine je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

U sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga koji se održavaju od 25. do 27. svibnja 2017. godine, udruga osoba s invaliditetom “Prijatelj”, organiziranjem različitih aktivnosti, u prostorima radionice udruge predstavila je svoj rad.  Ove godine obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga pridružili su se građani Grada Metkovića, učenici osnovne škole Stjepan Radić i mnogi drugi. Kroz kreativne radionice za djecu i igrama za djecu, zaposlenici i volonteri udruge zainteresirane su upoznali s aktivnostima koje se provode u udruzi. Djeci je bilo najzanimljivije bilo sudjelovati u radu s gipsom, izljevanje smjese u kalupe te vlastoručno bojanje suvenira, kao i sudjelovanje u različitim dječjim igrama. Udruga Prijatelj se zahvaljuje svim posjetiteljima i još jednom napominje, da su vrata udruge Prijatelj uvijek svima otvorena!

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije