Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

ŽENSKI NOGOMET

‘Danas će biti praznik nogometa’ – opisao je Boras dolazak Osječanki u Neretvu

Objavljeno prije

ŽNK NERETVA

Danas na igralištu iza Vage igra se prvenstvena utakmica u kojoj ŽNK Neretvi u goste dolazi ponajbolja ekipe lige, ŽNK Osijek. Najbolju pozivnicu za utakmicu uputio je sportski direktor ŽNK Neretve, Ante Boras, koji je ukratko opisao zavidnu nogometnu povijest Osijeka:

– Osječanke su 20-setorostruki prvak Hrvatske, sudionik Lige prvaka, jedna od najboljih ženskih ekipa u regiji, čije igračice čine okosnicu Hrvatske ženske nogometne reprezentacije, Dream team u 1. HNLŽ. Našim curama čast je zaigrati protiv ovako renomiranih gostiju. To su utakmice u kojima nemaš što izgubiti, za koje živiš, i ovo danas će biti praznik nogometa. Pozivam sve ljubitelje športa da dođu danas iza Vage i uživaju u ženskom nogometu, – kazao je Boras.

Ovome možemo samo nadodati, utakmica ja na rasporedu u 11:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije