Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PODUH - u novom izdanju

U staroj zgradi Poduha, nova Gradska knjižnica

Objavljeno prije

Gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić pozvao je novinare na razgledavanje zgrade Poduha, u kojoj su izvedeni radovi rekonstrukcije-prenamjene za potrebe Gradske knjižnice Metković, te je izvršeno cjelokupno opremanje knjižnice.

Poslušajte što su ovom prigodom za Radio Deltu kazali gradonačelnik Gabrić, ravnateljica knjižnice Vesna Vidović, te Željko Glavinić direktor građevinske tvrtke „MGA“ koja je izvodila radove.

Stipo Gabrić, gradonačelnik Grada Metkovića:
[ca_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Gabric.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vesna Vidović, ravnateljica Gradske knjižnice Metković:
[ca_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Vidovic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

Željko Glavinić, direktor tvrtke „MGA“:
[ca_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Glavinic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

GALA HOME 740px

37. SMOTRA FOLKLORA JADRANSKE HRVATSKE

Program ‘Zaplešimo na pjaci’ i druga večer folklornih skupina u GKS-u

Objavljeno prije

37. Smotre folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala’ drugog dana se nastavila s programom ‘Zaplešimo na pjaci’,  VU Kumpanjija iz Blata izvela je Viteški ples od boja i tanac na Trgu kralja Tomislava.

Uslijedile su ‘generalne probe’ folklornih skupina koje su poslije nastupile u Gradskome kulturnom središtu Metković, u sklopu druge večeri folklornih skupina.

Svoje tradicionalne pjesme i plesove publici je pokazalo 13 skupina: KU ‘Kolajnica’ iz Šibenika (dječja skupina), KUD ‘Kralj Zvonimir’ iz Knina (Dječja folklorna sekcija ‘Zvončići’), KUD ‘Marko Marojica’ iz Župe dubrovačke, KUD ‘Lipovac’ Generalski stol, KUD ‘Lijerica’ iz Slanoga, KUD ‘Čilipi’, FA ‘Linđo’ iz Dubrovnika, KUD ‘Luka Ilić – Oriovčanin’ iz Oriovca, KUD ‘Natko Nodilo’, Babino Polje, KUD ‘Kukljica’ s otoka Ugljena, KUD ‘Sveti Juraj Osojnik’, KUD ‘Tomislav’ iz Županje te domaćini iz KUD-a Metković koji su tako zatvorili plesni dio ovogodišnje Smotre.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program je vodila Romana Gabrić.

Smotra folklora se nastavlja u nedjelju od 10 sati u Gradskome parku, sajmom ‘Eko rural’, a zatvara već tradicionalnim koncertom Marijanskih pučkih napjeva u crkvi. sv. Ilije u 20 sati.

GALA HOME 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije