Ostanimo u kontaktu

PODUH - u novom izdanju

U staroj zgradi Poduha, nova Gradska knjižnica

Objavljeno prije

Gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić pozvao je novinare na razgledavanje zgrade Poduha, u kojoj su izvedeni radovi rekonstrukcije-prenamjene za potrebe Gradske knjižnice Metković, te je izvršeno cjelokupno opremanje knjižnice.

Poslušajte što su ovom prigodom za Radio Deltu kazali gradonačelnik Gabrić, ravnateljica knjižnice Vesna Vidović, te Željko Glavinić direktor građevinske tvrtke „MGA“ koja je izvodila radove.

Stipo Gabrić, gradonačelnik Grada Metkovića:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Gabric.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

Vesna Vidović, ravnateljica Gradske knjižnice Metković:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Vidovic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

Željko Glavinić, direktor tvrtke „MGA“:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/Ton-Glavinic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije