Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EKO AKCIJA

U Neumu ronioci već tradicionalno čistili podmorje

Objavljeno prije

Ronilački klub Neum tradicionalno svake godine na početku ljetne sezone organizira eko-akciju čišćenja neumskog podmorja.

Na ovoj hvale vrijednoj akciji sudjeluju ronilački klubovi iz cijele Hercegovine, kao i ronilački klubovi iz susjedne Republike Hrvatske.

Na nedjeljnoj akciji sudjeluje oko 50 ronioca iz raznih ekipa. U Neumu su danas RK Dubrovnik, RK Leut Blace, RK Shrek Delta 5 iz Metkovića i RK Mostar, RK Seuh iz Mostara, predvođeni domaćinom RK Neum.

Osim njih sudjelovala je i Granična policija BiH i lokalni mještani koji su se akciji pridružili na svojim plovilima.

Predsjednik RK Neum, Ante Džono kaže kako je ovo tradicionalna akcija koja traje već godinama i kroz koju se spoji ugodno s korisnim. “Primarni cilj je očistiti naše neumsko podmorje, skupiti što je više moguće smeća iz mora, ali tu je i druženje s kolegama iz susjednih klubova. RK Neum također sudjeluje na druženjima kod drugih RK kroz godinu i drago nam je da i mi njih možemo ugostiti. Zahvaljujem svim ronilačkim klubovima koji se iz godine u godinu odazijvaju u sve većem broju na ovoj akciji u Neumu.”

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako su se ekipe spremale prije isplovljavanja, te što su sve izvukli iz mora, pogledajte u foto galeriji koju donosi Neum.online

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio Hercegovačke, Marulićeva i Kranjčevićeva do podne bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Hercegovačkoj ulici (od nadvožnjaka do graničnog prijelaza), M. Marulića i S. S. Kranjčevića, da će danas 28.6.2022. od 10 do 12 sati, te Mlinska ulica (od križanja s Industrijskom ulicom do graničnog prijelaza) od 9 do 10 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije