Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SLUČAJ RBA METKOVIĆ

Trojac iz Metkovića osumnjičen za krađu milijuna je na slobodi

Objavljeno prije

Na teret im se stavlja da su oštetili poslovnicu banke u Metkoviću za iznos od 5,3 milijuna kuna, na način da su izrađivali krivotvorene naloge za uplatu novca koje su potom uplaćivali na svoje račune…

Istražni zatvor za troje osumnjičenih djelatnika banke koje se tereti da su oštetili poslovnicu RBA u Metkoviću za preko pet milijuna kuna ukinut je danas, doznaje Dubrovački dnevnik, a informaciju je potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav. 

Istražni zatvor je ukinut jer su svi svjedoci ispitani pa opasnost na utjecaje na svjedoke više ne postoji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na teret im se stavlja da su oštetili poslovnicu RBA banke u Metkoviću za iznos od 5,3 milijuna kuna, na način da su izrađivali krivotvorene naloge za uplatu kunskog i deviznog novca koje su potom uplaćivali na svoje račune, ali i one od članova obitelji.

– Utvrđeno je da su krivotvorili naloge za uplatu novčanih kunskih i deviznih sredstava na svoje tekuće i žiro račune, kao i na tekuće i devizne račune članova svojih obitelji. Tako uplaćen novac su, korištenjem svojih ovlasti, najvećim dijelom podizali u gotovini i novac zadržavali za sebe – izvijestila je policija. Ovako su operirali od početka 2016. do 9. travnja ove godine.

Izvor: Dubrovački dnevnik

Fotografija: Libero portal

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije