Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVSKO LJETO

Zanimljiva večer u Gradskome parku, održan prvi Neretva Outdoor

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta i organizaciji Biciklističkog kluba Relaks u Gradskome parku održan je prvi Neretva Outdoor.

Riječ je o malom festivalu rekreativnih sportova, čime se nastojalo probuditi znatiželju i prisutne naučiti o nečemu novom – različitim sportovima  na otvorenom. Sve je proteklo u opuštenoj atmosferi i druženju, redom uz predavače:

Sveznalica 7400xXpx

Antea Kaleb, ispred Penjačkog kluba Kablina govorila je sportskom penjanju, sigurnosti i vještinama koje je potrebno usvojiti da bi se bavili ovim sportom.

Stipan Prce, ispred Hrvatskog planinarskog društva Gledavac je govorio o planinarenju. Izlaganje je potkrijepljeno mnogim savjetima, a i zgodama iz bogatog iskustva u toj rekreativnoj disciplini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Frane Medak, ispred HPD Grabovica podijelio je svoja iskustva u Trčanju/Trailu, dok je Milojko Glasnović održao predavanje o nastanku Maratona lađa na Neretvi, njegovom začetku, ali i velikom trudu i zalaganju, te njegovom značaju danas.

Ivan Đelmić, ispred Paddle surf Baćina podijelio je svoja pustolovna iskustva, dok je kao ‘šlag na kraju’ najzanimljivije predavanje održao pustolov iz Opuzena, Ivan Kapović pritom opisujući svoju Afričku ekspediciju na Kilimanjaro ‘Old Spice’ 2007. godine. Kapović je prisutnima približio Afriku, sve njene blagodati ali i opasnosti koje vrebaju na svakom koraku, tako životopisno od prvog koraka u Africi pa do povratka u Zagreb.

Također, tu je bio i info pult za pitanja na koja su odgovarali Dario Bukvić, Antea Kaleb, Sanda Dodig, Vedran Jurinović, Mate Herceg te ostali dostupni iznad navedeni predavači.

Donosimo nekoliko fotografija…

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije