Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Svi kapaciteti gotovo popunjeni, uskoro starta druga faza U-Gym body cluba

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo svih članova U-Gym body cluba projekt je više nego ispunio sva očekivanja te se kreće s narednom fazom.

Cijeli projekt Ultimate Sports tzv. U-Gym body club sastoji se od četiri faze. U prvoj fazi otvorena je površina teretane sa spravama, svlačionicama i sobom za masažu. Druga faza se odnosi na otvaranje Cross Fit područja, kao i proširenje cjelokupne površine. Treća faza uključuje saunu, relax sobe, solarije te novu i veću sobu za održavanje relaks programa. Četvrta faza donosi medicinski koncept, odnosno fizio-terapiju a pripremaju se i programi poput dječjeg fitnesa.

Nakon uspješnog otvorenja i poslovanja u prvoj fazi te zbog popunjenih kapaciteta, teretana se već od 2. siječnja okreće prema drugoj fazi.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od 2. do 15. siječnja planirano je otvorenje dodatnih 300 kvadrata teretane Cross fit area, funkcionalni trening kojeg će voditi Goran Jelavić. Već je dovršeno oko 70% radova. Voditelji U-Gyma su također zatečeni situacijom da je ovoliko ljudi njima odlučilo dati povjerenje te im se ovim putem svima zahvaljuju i najavljuju kako će uvijek pratiti njihove potrebe te kreirati za njih nove ponude.

Također, tokom druge faze najavljuju i planiraju dovođenje još jedne trenerice pilatesate se okreću i gimnastici za djecu te gimnastici i istezanju za starije ljude, a u planu je i jedan sat vježbi za stariju populaciju (50+ godina), u svrhu rješavanja problema s leđima i boljom pokretljivošću.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U-Gym radi i na novim sponzorstvima, svojom kvalitetom ponude podići će ljestvicu te tako, kako u Metkoviću tako i u cijeloj dolini Neretve, na pripreme privući sve profesionalne ekipe i one koje tome pretendiraju.

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije